Home Wijn kaart Griekse Witte Wijn
PDF Print E-mail
Griekse Witte Wijn
MOSCHOFILERO BOUTARI
van deze druivensoort is deze wijn veruit de bekendste. Het is een droge witte wijn afkomstig uit Mantinia in Peloponessos en heeft een speciale geur en een heerlijke zachte smaak. Goede begeleider van voorgerechten, visschotels, gevogelte en salades.
23,70
MALAMATINA RETSINA
Een aparte wijn. Het is de wijn van de “Oude Grieken”. Historisch gegroeid is de dennen harssmaak. Een aroma die even moet wennen. Past bij alle traditionele Griekse gerechten.
0,5 ltr 10,00
IMIGLYKOS WIT
(Imiglykos(glyk=zoet) is een halfzoete witte wijn met een milde smaak. Voor wie niet van droog houdt.
20,70
CHATEAU LAZARIDI
Een droge witte wijn gemaakt van de druivensoorten Sauvignon,Semillon, Ugni Blanc. Zeer plezante smaak met aroma van groen fruit. Begeleider van witvlees gerechten en visgerechten.
32,70
LION D’OR CHARDONNAY NICO LAZARDI
Kenmerkende witte wijn uit Macedonië met lichtgele kleur en het aroma van citrusfruit. Elegante, zachte, doch levendige smaak met finesse en lengte. Perfecte begeleider van zeevruchten en wit vlees.
34,70
CLAUDIA PAPAYIANNI EX-ARNON
Heerlijke frisse witte wijn uit Arnea. De wijngaarden liggen ongeveer 100 km ten noorden van thessaloniki. Claudia Papayianni maakt van de Griekse Assyrtiko druiven en de bekende Chardonnay een prachtige biologische wijn. Mooi zuiver van smaak, heerlijk fris met de smaak van tropisch fruit een zachte afdronk.
24,90
CAÏR RHODOS
Champagne van het beroemde eiland Rhodos.
24,90
 
 

Afhalen

Al onze menu's kunt U ook afhalen!

Bestel: 079-3163636 Onze keuken is elke dag geopend vanaf 16:30 tot 20:00.

Binnenkort

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Naam:

Email: