Home Wijn kaart Griekse Rode Wijn
PDF Print E-mail
Griekse Rode Wijn
IMIGLYKOS ROOD
Imiglykos (glyko=zoet) is een halfzoete rode wijn met een lieflijke milde smaak. Deze wijn is perfect voor degene die niet van droge wijn houdt.
20,70
CHATEAU LAZARIDI ROOD
Gemaakt van de druivensoorten Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Merlot Diep robijn kleur met fruitige aroma’s en op achtergrond specerijen. Volle body en ronde smaak. Begeleider van roodvlees- en gerechten met sauzen en jachtvlees-gerechten.
28,70
SYRAH LAZARDI
Deze rode wijn is geproduceerd met de druivensoort Syrah. Een volle wijn met een robuuste diepe smaak met aroma’s van kruiden en specerijen. Uitstekende combinatie met ild rode vleesgerechten en pikante sauzen.
26,10
MERLOT NICO LAZARDI
Van het huis Lazardi, een mooie rode wijn 100% uit het druivensoort Merlot. Deze wijn brengt aroma’s van wilde bessen, karamel en noten. Uitstejkend bij alle gegrilde gerechten.
30,10
NAOUSSA BOUTARI
Bekende wijn uit het noorden van Griekenland, gemaakt van de druivensoort Xinomarvo. Aroma’s van rijpe, rode vruchten, tomaten, eikenhout en kaneel. Diep rode kleur, zeer volle smaak, ideaal bij gegrilde vleesgerechten.
24,00
NEMEA RESERVE A.O.Q.S.
Afkomstig uit de Agiorgitikodruif, met zorg geselecteerd en lang gerijpt in eiken vaten. Diep robijnen kleur, fluwelen, volle smaak en een prettig bouquet. Een appellation d’origine de qualité superieur wijn van grote klasse.
28,00
 
 

Afhalen

Al onze menu's kunt U ook afhalen!

Bestel: 079-3163636 Onze keuken is elke dag geopend vanaf 16:30 tot 20:00.

Binnenkort

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Naam:

Email: